Hvem er Groovy Gospel – Et af Aalborgs gladeste Gospelkor

Hvad kan du forvente?

Flere korister i Groovy Gospel udtrykker glæden ved at synge på den måde, at de simpelthen mangler noget energi, glæde og gå-på-mod, hvis ugen ikke er startet med gospel. Andre spørger os, hvorfor vi ikke starter sæsonen op før, og om vi virkelig behøver ferie? Vores håb er, at du vil have samme gode oplevelse i koret, hvor du kan forvente energiske og inspirerende kor aftener med den bl.a. sprudlende og livsbekræftende gospelmusik!

Hvornår?

Mandage i tidsrummet kl. 19.00 – 21.00 – aftenen forløber med opvarmning og øvelse, opdelt af pause med the/kaffe og frugt (5 kr.).

Hvor?

Riihimækivej 6, 9200 Aalborg SV i A2 – Aalborg citykirke.

Hvem?

Koret er for ALLE – der kræves ingen andre kundskaber, end lysten til at synge! Vi har nydt mangfoldigheden både i alder og sangmæssig erfaring. Det har skabt en god dynamik samt et spændende og godt kor. Gospelmusikken har direkte kobling til det kristne evangelium og betyder ”de gode nyheder” – med henvisning til bl.a. slavernes frihedssang. Vi vil løbende introducere sange og forholde os til tekst/budskab sammen med musikstilen for at kunne give gospelmusikken et autentisk udtryk. Der vil være respekt for den enkeltes tro og overbevisning og koret er åbent for ALLE – uanset religiøst standpunkt!

Pris: 450 kr. for en sæson/halvår – (2 prøvegange – betaling fra 3. gang).
Tilmelding: Via Den Kreative Skole på mail: denkreativeskole@stofanet.dk
Yderligere info: Spørgsmål vedr. koret i øvrigt kan rettes til mail: mail@groovygospel.dk